این احتمال وجود دارد که برخی والدین دانشآموزان را به مدرسه نفرستند
ایسنا
معاون پژوهش و برنامهریزی اداره کل آموزشو پرورش استان کرمان گفت: درباره نگرانی والدین از بازگشایی مدارس گفت: سهم دانشآموزان در انتقال بیماری زیاد دیده شده زیرا ذات این ویروس با تجمع است و ما نیز نگرانی والدین را میدانیم و این احتمال وجود دارد که برخی والدین دانشآموزان را به مدرسه نفرستند.
"حسین براهوئی" در ادامه درباره بازگشائی مدارس در نیمه شهریورماه و نگرانی والدین اظهار کرد: در تاریخ معاصر چنین وضعیتی مانند شیوع کرونا نبوده و امروز دیدیم علم تجربی دستهایش را بالا برد و نتوانستند بلافاصله این بیماری را درمان کنند و تاکید بر هوشمندی ویروس است. وی افزود: این مسئله در قانون دیده نشده بود که در حوادث غیرمترقبه مدارس تعطیل شود، تکلیف آموزش چه میشود و با شیوع کرونا، در آزمون و خطا کار کردیم زیرا نمیشد آموزش را تعطیل کرد.
وی تصریح کرد: ۲۷ اردیبهشتماه که مدارس برای رفع اشکال باز شد، دانشآموزی مراجعه نکرد و تنها حدود ۸ درصد مراجعه حضوری برای رفع اشکال داشتیم.
معاون پژوهش و برنامهریزی آموزشوپرورش کرمان با اشاره به اینکه مردم نگران هستند و نگرانی آنها به جاست، گفت: سه سناریو برای بازگشائی مدارس تعریف شده که در وضعیت قرمز مدارس فیزیکی تعطیل خواهد بود و کلا آموزش در فضای مجازی دنبال میشود. وی افزود: در ماههای گذشته آموزش از طریق سامانه شاد دنبال شد که البته این شبکه تا تبدیل شدن به یک سیستم مدیریتی فاصله دارد و در فضای مجازی دارد کار می شود.
براهوئی با اشاره به تلاش برای بومیگرایی در آموزشهای فضای مجازی در کشور بیان کرد: عملکرد آموزش و پرورش در بازگشایی مدارس تابعی از ستاد ملی کرونا است. وی بیان کرد: در وضعیت زرد آموزش مدارس ترکیبی خواهد بود به این نحو که برخی دروس با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در مدارس و برخی دروس از طریق فضای مجازی دنبال میشود و در وضعیت سفید اصل با آموزش حضوری است و کارهای تکمیلی با آموزشهای مجازی دنبال خواهد شد.
معاون آموزش و پرورش استان کرمان گفت: خیلی از الزامات ایجاد شده و معلمان باید به تجهیزات روز و وسائل ارتباطی مجهز شوند و دانش داشته و همچنین در قالب ماده ۶۹ برنامه ششم توسعه وزارت ارتباطات باید پای کار آمده و بسته فراهم کند. وی اظهار کرد: سلامت دانشآموزان اولویت اصلی ماست و هر جایی سلامت دانشآموزان به خطر بیفتد، به تبعیت از ستاد ملی کرونا تصمیمگیری می کنیم.
براهویی در ادامه گفت: در جنوب استان تعدادی از همکاران فرهنگی ما به کرونا مبتلا شده و درصد ابتلاء تابعی از مبتلایان جامعه است زیرا در آموزشوپرورش مراجعات زیاد است. وی در بخش دیگری از سخنانش درباره تعداد مدارس با یک دانشآموز به ایسنا گفت: در شهرستان شهربابک یک مدرسه با یک دانشآموز داریم و بیش از سه مدرسه با کمتر از ۱۵ نفر دانش آموز در استان فعال است. براهویی با اشاره به اینکه ما وظیفه داریم آموزش ارائه بدهیم، بیان کرد: مدارس کم جمعیت زیاد داریم و ۷۱۰ مدرسه یک تا ۱۰ نفره در استان کرمان فعال است. وی بیان کرد: ۱۰۰ کلاس درس در ۱۸ ماه آینده در کرمان، رابر و گلباف احداث میشود و هنوز کم است و پیگیر هستیم که ظرفیت را بالا ببرند و تراکم را تا حدودی کنترل کنیم و از سوی دیگر به نیروی انسانی نیاز داریم.
معاون اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: در استان کرمان ۴۲۰۰ نفر معلم کمبود داریم که تلاش میشود به روشهای مختلف از جمله استمرار خدمت بازنشستگان، به کارگیری نیروهای نهضتی و شرکتی، اضافه کار نیروهای رسمی جبران شود و امسال ۱۵۰۰ نفر از نیروهای نهضتی و شرکتی به کار گرفته شده و البته استخدامی داریم و فارغالتحصیلان دانشگاه فرهنگیان نیز آغاز به کار میکنند و سعی میکنیم کمبود نیرو را کنترل کنیم.